Vores efterskolei det smukke Midtjylland byder på noget for enhver smag

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der helt sikkert noget for enhver. Det er nemlig en vidtfavnende efterskole, der byder på mange varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem så forskellige sportsgrene som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på mere end sport. Inspireret af de smukke omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du som elev kan prøve kræfter med interessante og udfordrende linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at fokusere på for eksempel musik eller design Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, lige meget hvad du interesserer dig for.

Efter undervisningen på efterskolen, vil du med sikkerhed – også udenfor efterskolens undervisningstid – få en masse oplevelser. Det kan både ske i form af de mange forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men absolut også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to rejser. En af de to rejser går til Norge, og på denne rejse får eleverne, der har fokusfaget outdoor, mulighed for at overnatte i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selv hvis du ikke interesserer dig for sport, kan du altså være helt sikker på, at du her vil finde flere fokusfag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>