Vinterhaver og udestuer er som skabt til danske vejrforhold

Dansk vejr er klassisk udestue-vejr. Størstedelen af dagene i året vil det være køligt at tage en slapper på altanen og nyde haven – ofte er vejret tilmed i sommerhalvåret fremstå for lunefuldt i forhold til for eksempel konsumering af fødevarer i haven. Med en udestue kan du derimod nyde livet i haven hver dag. Vi har alverdens udestuer, hvorefter du kan ramle ind i den udestue, som bedst passer til dit drømmehus. Vi præsenterer unikke plus gennemsnitlige løsninger for såvel udestuer som vinterhaver der er indrettet med alternativ opvarmning som fx brændeovn.

Køb en skydedør i et råstof og den form, man har gået og længtes efter

Længes du efter en praktisk og pæn overgangsform fra fx din vinterhave til din have? Flotte foldedøre er sofistikerede plus meget hensigtsmæssige, eftersom døre som disse er en vej til utallige muligheder. Du kan eksempelvis forme en fantastisk udestue eller en ny vinterhave installeret med 3 foldedøre som erstatning for traditionelle vægge, således er det en mulighed at transformere en udestue til en terrasse med terraoverdækning på de meget varme dage i juli og august. Vi samarbejder med Solarlux, som er en af en af de europæiske topproducenter af foldedøre.

Bæredygtige gode plastvinduer foruden plastdøre i stil med den danske arkitektur

Kollektionen af plastvinduer (der er udadgående) fra Danline Klima serien er en imponerende samt klimavenlig vinduessammensætning for dig, som ejer et ældre hus. Hvert plastvindue er designet til at føje tidsåndens tætte krav til energiforbrug i når det gælder huse. Ejer du en bolig i den oprindelige danske bygningsstil? Du kan få en fantastisk plastdøre med samme profil & dimension som træ har. Herfor matcher enhver plastdør i serien optimalt til rigtig dansk byggestil.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>