Vil I gerne på højskole? Hør en smule vedrørende undertegnedes højskoleophold

Her efter mig & den søde mand er flyttet ind i vores lidt slidte, gamle hus, så opnåede jeg bestemt nye kompetencer inden for alt muligt fra isolering til forsatsvinduer - http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, og risiko for skimmelsvamp. Shit. Mig & manden har efterisoleret, opsat forsatsvinduer og har desuden gjort vores for at slippe af med det her råd og skimmel, som vi som husejere stødte på i det lille værelse på første sal. Det tænker jeg er ret cool fikset af Aksel og jeg, som at der begge voksede op i almen lejlighed inklusive vicevært.

Du kan slippe af med træk og kondens , så fremt du skifter til forsatsvinduer. Vi læste lidt om de forskellige vinduestyper og forstod, at forsatsvinduer var et rigtigt optimalt valg, idet villaens vinduer døjede med ganske meget kondens dengang da jeg og min kæreste flyttede ind i huset.

Forsatsvinduer kan ses som glas i rammer uden sprosser. Manden opsatte husets forsatsvinduer direkte på de nuværende vindueskarme. Totalt nemt. Du kan også. Men vi har sgu masser af erhvervelser, som at der skal benyttes gysser på, og det vindue kostede en hel del mere end forsatsvinduer.