Utalligt sjovt tilbehør eksempelvis sminke

Mine smukke piger skal til udklædningsfest i deres børnehave om noget tid, så de spurgte mig, om jeg ville sy deres kostumer plus anskaffe teatersminke. Jeg har rigtig travlt for tiden, men hvilken mor vil ikke udfærdige sine små tøsers kostumer? Netop derfor tog jeg i shoppingcenteret den anden dag, i starten i en kostumeforretning, for jeg var nødt til at handle rekvisitter, og derefter i stof- samt materialebutikken. I kostumeshoppen havde de adskillige smarte rekvisitter eksempelvis teatersminke. Til at begynde med så jeg på kostumer, blot for at blive inspireret. En masse kostumer havde butikken, og mange af dem var gode. Jeg reflekterede ærligt talt over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men nej, for jeg har som sagt lovet mine to døtre, at jeg selv har tænkt mig at lave dem. Derefter var næste skridt teatersminke, og ligeledes her havde de temmelig mange produkter. Jeg købte sminke for lidt over 200 kroner, men jeg håber, at mine piger bliver rigtig begejstrede over sminken.

Da jeg havde været inde i forretningen med stof og købt noget anvendeligt, tog jeg hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer. De var glade, idet de opdagede, at de skulle være prinsesser. Jeg ser frem til at få pigerne at se i de kostumer, jeg laver, idet de er lavet færdige. Jeg har faktisk lovet pigerne at være i deres børnehave, når de skal være udklædt. Så kan jeg samtidig lige ”prale” af, at jeg selv har produceret prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>