Sørg for, at jeres opgang er flot med professionel erhvervsrengøring

Savner du gennemført ejendomsrengøring i en lejlighed? Mange firmaer leverer god ejendomsrengøring til såvel private som det erhvervsmæssige. Det her rummer et bredt spektrum af aspekter – for eksempel vinduespudsning og trappevask samt hovedrengøring af store vaskerier samt gennemgribende rengøring af flyttelejligheder og lige efter håndværkere plus adskilligt dertil. Her hos os kan vi give ejendomsrengøring efter behov. Står du med akut brug for erhvervsrengøring? Eller måske har den respektive ejer- & andels- og husforening behov for en systematisk aftale om ejendomsservice af en form? I firmaet her dispositionen til at skænke en sikker service inden for ejendomsrengøring uanset hvervets grad samt karaktertype.

Står du foran at skulle omrokere til en ny bolig og er der et kæmpe behov for en hoved- flytterengøring? Hos os er der mulighed for en god flytterengøring du kan regne med. Her hos os har mulighed for at træde til som den frelsende engel med rengøring af flyttelejligheder i Danmark. Firmaet her har i overvægten af næsten 50 års referenceramme foruden høje idealer, så snart det vedrører rengøring samt høj service. Vi er gode plus dynamiske, hvis der er behov for at aftale en attraktiv overenskomst der handler om rengøring af de respektive flyttelejligheder.

Er det et stort problem med urene trapper i opgangen? Hvis det er tilfældet, er er erhvervsmæssig trappevask den rette løsning. Lader din egen ejer- eller fx en anden forening et firma tage hånd om rengøring af opgangene systematisk, har I en juridisk garanti for, at ejendommens opgang til enhver tid fremstår patentlig og indbydende. Anvender du os til at lave trappevask hos jer, får I endda en bestandig kompagnon til trappevask med ønsket frekvens.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>