Som selvstændig i eget firma er god lønservice top prioritet

Jeg har for ca. 5 mdr. siden opstartet mit eget selskab hvor der er en del ansatte medarbejdere. Hvis man er herre af egen forretnining, er det enormt vigtigt at have god lønservice. Egentlig har jeg fundet en rigtig god løn-samarbejdspartner. Det her er et firma som tilbyder lønservice, og som tager sig af varetagelse af løn, tid, projektarbejder, produktion plus personale. Det er generelt gode plus engagerede folk, der varetager min virksomheds lønservice foruden at de varetager de øvrige ydelser.

Indtil videre føler jeg mig under alle omstændigheder glad for mit valg, også selv om jeg blot har kendt dem i en ret afgrænset periode. Men jeg kan sådan set fornemme, at netop her er der tale om en lønservice i rigtig god kvalitet. Vi behøver slet ikke være nervøse for hvorvidt de trælse, administrationsmæssige ansvarsopgaver er helt under kontrol. Er det enkelte aspekter, vi ikke er sikre på, så tilbyder de foruden lønservice dertil eminent god guidning.

Foruden at klare vores lønservice, klarer vores samarbejdspartner dertil samtligt, som omhandler tidsregistrering. Man kan også sige, at de indregistrerer alle aspekter når det gælder komme-gå-fravær, flekstid, overtid, lønforhandlinger samt rapportering. Vi har dog stadig mest behov og brug for mest den almindelig lønservice, idet jeg bare har ansat 6 fastansatte. Men altså til den tid vi har vokset sig stort, vil det være overdrevet funktionelt, at hver eneste person helt selv har mulighed for at logge sig ind i systemet og derfra registrere fraværsdage samt følge med i lønsedler, fridage og andet. Derfor føler jeg mig så lykkelig for vores samarbejdspartner i relation til lønservice, fordi jeg personligt ser enorme potentialer såvel som det ser ud i nu som fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>