Solenergi med solpaneler

Solpaneler giver strøm via solenergi. Dette bliver kaldt en fotoelektrisk effekt. Solceller består af skiver af silicium, der er et elektrisk ledende stof, et metalpanel og -gitter og glas. De bliver lagt i firkantede arealer oppe på taget. En solfanger er godt for ikke kun pengepungen, men ligeledes miljøet. Solceller priser bliver desuden hele tiden lavere.

Man sparer forholdsvis mange stakater ved at have et solcellepanel. Kvalitets solfangeranlæg, priser som der er betalelige og kompetent vejledning – netop det kan vi præsentere. Vi handler solenergi i prima kvalitet med ydelse på helt op til næsten 7.000 KWh per år. Vi står altid klar til at vejlede om hvilken model og omfang af et solfangeranlæg, der er mest optimalt til det enkelte hus. Herved finder vi endda også den mest ideelle udvej med solenergi, når det gælder solcelleanlæg priser til netop dig.

Et solfangeranlæg er omkosteligt at købe, men faktisk er strøm gratis hele livet. Af den grund er et solcelleanlæg en virkelig god investering. Vi indkøber solfangere fra Tyskland og sælger videre uden mellemled til køberen. Derved optræder der ingen bindeled til at løfte prisen, således at vi kan udbyde et solfangeranlæg til rimelige priser. Derudover vil du fastsætte prisen på el 30 år frem ved et solcellepanel.

Vil du bremse stigende dyre elregninger samt, at du skænker din bolig den mest miljørigtige energikilde? Med en solfanger har du sikkerhed for, at du ikke bidrager til kuldioxid-udledning eller laster klimaet på anden vis. Du kan få en unik chance for at opspare din energi på elforsyningsnettet grundet Nettoafregningsordningen. Det giver dig egentlig en chance for allerede at eje den strøm, du skal anvende i årene der kommer, og i praksis vil boligens elmåler komme til at løbe baglæns, hvis solcellepanelerne producerer mere el, end du og familien kan anvende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>