Selv har jeg kig på en lang række stokerfyr-modeller

Jeg flyttede i forrige uge ind i et nedlagt landbrug med min partner, og det er dermed aktuelt at udvælge den mest optimale varmeressource. Jeg ved med sikkerhed, at det ikke er en løsning med fjernvarme, fordi varmen herfra er ekstremt dyrt! Fyr på olie er en trussel mod klimaet, mens brændeovne sviner, så min konklusion er, at et stokerfyr står tilbage som den perfekte løsning. Nogle modeller formår foruden træ derudover drage fordel af kornsorter, mens nogle formår at nedbryde samtligt.

For nyligt fik jeg et godt øje til et en type af stokerfyr fra en virksomhed, hvilken der siger, at de selvstændigt laver fyrene i 100 % kvalitet. Firmaet tilpasser, udvikler + modner jo hver måned ders fyr. Jeg holder af tanken om at købe en stokerfyr-model, som er er lavet inden for egne linjer. Samtidig kan denne type fyr brænde selv meget krævende fyringsmateriale, og dette stokerfyr har ikke behov for omfattende vedligehold. Producenten påstår, at jeg ved at købe deres stokerfyr model kan klare flis, samt kort og granulater og lignende. Folkene producerer nu tilmed en ret billigere type, hvilken der mest kan tage træ plus korn.

Derfor; kernen i problemstillingen udgøres af, hvaffor et af de to former for mit valg skal falde på. Hvor store fordele får jeg ud af derudover at være i stand til at nedbrænde granulat lignende materialer? Idet folk er i besiddelse af nyttig info, bliver jeg særdeles lykkelig, idet I sender en besked. Især idet det bliver før, at vinteren kommer, så jeg undgår at skælve af kulde i villaen, pga. ingen af os har fået valgt et stokerfyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>