Så fik jeg tilmeldt mig et vikarbureau Herning, hvor vi bor.

Undertegnede har nu været jobsøgende i snart et år, og det betyder, at jeg er nødt til at gøre noget andet. Derfor har jeg registreret mig i vikarbureau Herning » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81,. Jeg er færdiguddannet inden for statskundskab, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg er ikke så erfaren. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg få arbejde på CV’et og oven i købet opnår noget at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det lækkert ikke at skulle ud af fjerene på morgener med sne, men jeg savner altså at skulle ud og gøre mit arbejde.

Nu har jeg registreret mig, og nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, inden de ringer? Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Holstebro » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81,, og har før været tilmeldt hos Vikarbureau Horsens » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81,. Hun har har betroet mig, at hun ofte blev sendt ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det kunne være super med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan være tilknyttet samme kontor i længere tid.

Hvis jeg i stedet får flere små jobs af eksempelvis nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler det med at være fremmed og komme ind udefra. Du når vel knapt nok at lære navnene på kollegerne, før du er færdig igen. På den anden side ser jeg rigtig mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg kan fortsætte der!