Om ikke længe tilbygges mit hjem langt om længe en altan, som jeg var vant til

I mit hjem var der hele tiden en altan til rådighed. Der findes en bred vifte af flotte punkter at liste i relation til kvalitets altaner, for sådanne er fundamentet for en lang række plusser. Glaspartiet udad mod altanen bevirker sekundært, at hjemmet får flere lysstråler i det enkelte rum. Fireværelses-lejligheder kan da ellers faktisk godt have en tendens til at være temmelig dunkle. Hernæst – i løbet af den lunefulde vintertid er det nemt at flytte sig ud på på den nye altan og bedømme, hvor meget eller lidthvilen mængde beklædningsgenstande, du er tvunget til at tage på den dag. Denne feature vil man naturligvis kunne have gavn af på alle årstider. I højst grad er altaner selvfølgelig en enorm fordel på de varme dage, for der kan man boltre sig med skønne sommerfester, og som en lille purk havde jeg ydermere en mindre minisandkasse ude på den skønne altan. Min mor virkede typisk en nuance mørkere sammenlignet med andre folk, og det er selvsagt, at folk med tilbyggede sydvendte altaner modtager noget mere uv-lys modsat de folk, der ej kan nyde solstrålerne akkurat uden for køkkenet. Mennesker der har et stort haveareal, vil blive de mest mørklødede.

Sikkert fordi jeg selv har været hjemmeboende med altaner, har det i udtalt grad været hårdt at leve fuldstændigt uden altaner til rådighed her efter, hvor jeg har været blevet udeboende. I den grad var jeg derfor også særdeles henrykt, idet jeg fik et fællesbrev fra ejendommens bestyrelse den anden dag. Her oplyste de, at der skal konstrueres en praktisk altan til hver enkelt hybel i beboelsen. Jeg har savnet en praktisk altan altid, det vil sige at det er dejligt at få lavet en altan udenfor. Ejendommens kommende altan kommer til at være lige ud for stuen, og af denne grund af det egentlig ideelt. Det forlænger således en stue med et udendørs solfyldt rum, og det er der markant brug for. Jeg kommer til at kunne gå ud i friheden på en flot designet altan ret uden for fra min gode stue. Eftersom jeg har lejlighed øverst i bygningen kommer det i den grad til at være en klar fremgang. Det er som beskrevet ovenfor dermed jeg ikke kan få armene ned eller egentligt rose de positive konsekvenser af kvalitets altaner tilstrækkeligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>