Nominering af dramashop til køb af sidste skoledag kostumer

Det var sååå morsomt i fredags, hvor jeg i klassen fejrede sidste skoledag. Vi fandt hinanden hos Berit og i hendes have roste vi hinandens sidste skoledag kostumer. Ida-Roses sidste skoledag kostume » dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63, var skotte i mens jeg havde ande-udklædning på. Pigens sidste skoledag kostume havde hun og hendes moster helt selv skabt. Tøsen er virkelig opfindsom. Det er jeg slet ikke. Jeg googlede derimod efter sidste skoledag kostumer og erhvervede mig mit sidste skoledag kostume hos nogle som er kaldt dramashop.dk » dramashop.dk,.

Forinden at vi skulle træffes med resten af årgangen fik vi taget mange fjollebilleder af hinanden i klædt diverse sidste skoledag kostumer. Viktor havde så som mig købt sit sidste skoledag kostume i Dramashop. Gudskelov kom vi ik i samme outfit. Puha. Orker faktisk ikk more mig i ens sidste skoledag kostume som ham

Da alle havde overstået fotografering af sidste skoledag kostumer skulle lærere og elever videre. Jeg scorede en del komplimenter for mit sidste skoledag kostume købt ved dramashop.dk, og det gjorde størstedelen af de andre på samme måde for deres sidste skoledag kostumer. På skolen fik jeg & vennerne liiige set parallelklassens sidste skoledag kostumer og til slut langt om længe slynge rundt med slik. Det var særdeles sjovt. Jeg har haft det mest awesome døgn.