Monter dit plasma-tv op på vægen ved at bruge det rigtige vægbeslag

Tag hånd om at finde et ordentligt vægbeslag i den rigtige model. Det ville være helt igennem ærgerligt, såfremt det nyindkøbte flade tv styrtede langt ned. Eller indtræffer det, at en reol eller fx skabe ikke bliver på væggen. Èt er, at det er påkrævet at erhverve dig nye og derfor skal ofre kontanterne, dog kan man ydermere være skyld i en personulykke. Af hvilken årsag det kan komme til at være farefuldt, idet man ikke ejer vægbeslag i ordentlig kvalitetsproduktion. Ydermere kan muren få mærker, når man har fastsatte vægbeslag, der løsriver sig og laver huller.

Alle vægbeslag kan fås i smukt og stilsikkert design, og beslagene kan for eksempel sammenlukkes helt til tre centimenters nærhed ind til murvæggen. De fleste vægbeslag kan drejes både til siden og op samt nedad. Dertil har man også en niveaumåler, som bevirker at det er let at opsætte elektronik o.lig. lige. Man oplever selvfølgelig stor diference imellem de forskellige slags vægbeslag, for man har desuden beslagstyper, hvilke der kan dreje alle 360 grader. Ydermere er der selvfølgelig ulighed imellem, hvor stort et antal kilo modellerne kan holde. Bestemte vægbeslag er kun i stand til at løfte 20 kg, mens visse andre kan kapere tres kilo eller helt op til toogfirs kilogram. Det er derfor påkrævet at tænke sig godt om, inden man umiddelbart bare køber et arbitrært vægbeslag fra det store produktsortiment.

Når man har det nye plasma fjernsyn i hus vil man garanteret faktisk gerne have det hængt op straks. Så er det dit held, at du kan købe de fleste vægbeslag online eller opspore et sted og indkøbe dem. Forsøg at få det klaret fluks, så du ikke skal afvente uden held. Hvis plasma tv’et endegyldigt er opsat med et godt vægbeslag, kan du sikkert tage en slapper på ottomanen og leve dig ind i en gribende serie på det spritnye 42” TV på muren.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>