Med aluminiumsprofiler er du garanteret et kvalitetsprofil med minimal vægtfylde og en maksimal korrosionsbestandighed

Den øgede miljøbevidsthed betyder, at aluprofiler har opbygget en position som en populær profilløsning indenfor utallige brancher i nyere tid. Det skyldes ikke mindst, at aluminium er karakteriseret ved en meget høj genanvendelsesprocent samt nogle kvaliteter, der reducerer forbrug af energikilder som f.eks. elektricitet og varme. Dertil er det muligt at skabe individuelt designede aluprofiler med små omkostninger uagtet seriestørrelse.

Alu profiler er et udbredt valg blandt adskillige brancher af flere forskellige årsager, som hver især leder tilbage til aluminiummens fordelagtige egenskaber. De betydeligste af disse årsager er, at legeringer i aluminium har en lav vægt og særdeles høje trækstyrker, der i de fleste tilfælde er dobbelt så høj som på andre profillegeringer. Hertil har aluminiumsprofiler en god holdbarhed såvel som en god varme- og elektrisk ledningsevne.

Aluminum har en væsentlig fleksibilitet, hvilket gør det muligt at fremstille aluprofiler uden energispild uagtet valg af bearbejdning og valg af overfladebehandling. Ved hjælp af ekstrudering kan man tilmed sætte de krævede monteringsfunktioner direkte ind i alu profilet, og dermed gøre det problemfrit at samle korrekt. Det er således muligt at skræddersy alu profiler så de passer til netop dit firmas behov.

Såfremt du beslutter dig for at få specialdesignet aluprofiler her på vores værksted, vil du til enhver tid få et optimalt resultat. Som firma prioriterer vi nemlig at anvende nye teknikker inden for udvikling af alu profiler. Dertil færdigproducerer vi et prøveeksemplar af dine specialdesignede aluprofiler inden for en måneds tid efter den dato, hvor du har sendt os et designforslag.