Lønadministration til en hel del tilknyttede

Når man er ejer af ens eget firma, så er det rimelig vigtigt at få en god lønadministration. For nylig har jeg gået i luften med eget firma, som har mange ansatte medarbejdere, og man har faktisk meget at skulle holde styr på som ny chef, f.eks. administration af løn. Jeg har dog opdaget en udsøgt forretningspartner. Dette firma giver lønadministration plus forvaltning vedrørende tidsregistrering såvel som feriedage og -penge. Hver eneste gang er det professionelle & positive folk, som varetager min forretnings lønadministration foruden de omkringliggende administrative opgaver. Den tid, vi har brugt dem, føler jeg mig uden tøven lykkelig for valget, og det uanset, at firmaet og jeg blot har benyttet dette firma i relativt kort tid. Dog kan jeg blot sanse, at præcis her har jeg at gøre med lønadministration som har eminent kvalitet. Min partner og jeg behøver slet ikke være bekymrede for hvorvidt de trælse, administrationsmæssige ansvarsopgaver udføres. Støder vi ind i nogle ting, vi synes, der ser svært ud, da tilbyder de ud over lønservice dertil ordentlig guidning. Ud over at tage ansvar for min og partnerens lønadministration, ordner de også samtligt, der omhandler tidsregistrering. Det vil nærmere bestemt sige, at de noterer alle aspekter i relation til sygefravær, flekstid, overtid, lønforhandling foruden bemandingsplanlægning. Lige nu har vi hovedsageligt behov og brug for den almindelige administration af løn, eftersom jeg kun råder over tretten medarbejdere ansat. Dog så snart vi er blevet omfangsrigt, er det funktionelt, at hver eneste person alene kan undersøge oplysninger i systemet og herfra taste fraværsdage samt holde øje med lønninger, ferie/fridage mm. Pga. det føler jeg mig så fornøjet med vores samarbejdspartner i forbindelse med lønservice, da jeg kan se gigantiske fremtidsudsigter både i øjeblikket og fremadrettet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>