Kortprinter til ID kort

Skal du skabe dine egne plastkort med en card printer foruden have en kortholder? Hvis du skal printe nye ID kort, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores betydelige erfaring medfører, at produkterne vi tilbyder, altid er de bedste, og desuden yder vi den absolut bedste service. F.eks. kan du få en helt gratis kortholder. Vi udfører enhver opgave professionelt og til tiden, hvilket vi nu har gjort i mere end et halvt århundrede. Du kan trygt vælge os hvis du skal have printet plastikkort.

Med vores kortprinter opnår du en flot og naturlig farvegengivelse. Samtlige print, lige fra det første til det sidste, er sikret en høj kvalitet. Vores farvebånd sikrer at tekst og magnetstribe printes i ordentlig kvalitet, og samtidig beskyttes dine kort mod misfarvning og slitage af et beskyttende lag, som farvebånd fra os lægger på samtlige print. Det betyder at din virksomhed kan spare penge på længere sigt, når I køber farvebånd af høj kvalitet fra os, da kvaliteten og holdbarheden er de fleste andre farvebånd på markedet overlegen. Du kan printe ID kort med utrolig flot farvegengivelse og professionelt look, med farvebånd fra os.

Valgmulighederne er mange, og du vælger naturligvis selv om der skal printes foto, magnetstribe eller logo på og om der skal printes i farver eller blot sort/hvid. Vi kan med garanti også finde den rigtige løsning til dig. På det punkt har vi flere års erfaring. Uanset opgavens størrelse og art, kan du vide dig sikker på, at en kortprinter med et farvebånd fra os nok skal løse opgaven. En fleksibel tilgang til tingene, betyder at vi gerne løser både små og store opgaver. Således kan vi også tilpasse og ændre i et projekt, efter det er iværksat. Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud på dine plastkort, og vi står altid til rådighed for vejledning, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på. Vi er mere eller mindre konstant til din rådighed gennem hele projektet, fra tidlig planlægning til udførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. Det er vores kvalitetsstempel, og din sikkerhed for at vi også er i stand til at løse din opgave. Send en mail, hvis du kunne tænke dig at lære mere i forbindelse med card printer, plastikkort samt kortholder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>