Konferencelokaler nord for København i skønne omgivelser

Vil du booke nogle gode mødelokaler til jeres kursus København? Med årevis baggrund som kursusudbyder har vi den rette viden til at arrangere alt fra møder til seminarer for medarbejdere. Derfor gør vores medarbejdere en dyd ud af, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vi ved hvad du forventer af os og vores kursuscenter. Vi benytter informationerne til at sikre valget af de mest optimale mødefaciliteter, der hver især er som skabt til at udgøre en enestående ramme for et optimalt profesionelt miljø for dit møde København.

Der er et unikt vue til de smukke træer i den store park, som hører til stedet fra vores kursuslokaler, som tillige er rummelige med en pæn indretning. Vores konferencelokaler her på kursuscentret er desuden udstyret med alle de teknologiske hjælpemidler, som man har brug for i forbindelse med et fagligt arrangement af en hvilken som helst slags med henblik på at give dig som mødearrangør de bedste betingelser. Konferencelokalerne er derfor indrettet med udstyr som for eksempel forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboard tavler, flipover, PC’er, trådløst internet såvel som ADSL forbindelse samt projektor. Hvert eneste hjælpemiddel er naturligvis i optimal kvalitet.

Dine gæster kan at samle kræfterne i alle pauserne ved hjælp af nogle af forfriskningerne, der hele tiden står klar på anretningsborde overalt nær ved mødefaciliteterne, såfremt du booker vores kursuslokaler. Endvidere er det muligt at bestille en lækker frokost- og morgenbuffet og ikke mindst en gourmetmiddag af friske råvarer, som primært er producerede uden sprøjtemidler. Vores kokke vil selvfølgelig også gerne tilberede specialtilpasset kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine gæster, efter forudgående bestilling.

Ved et hvilket som helst kursus har deltagerne brug for pauser, hvor det er muligt at samle tankerne og koble af. Af den grund har vi indrettet en lounge her på stedet, hvor det er muligt at blive puslet om i massagestolene eller endda sidde med høretelefoner og nyde den ønskede slags musik. Foretrækker nogle af dine gæster at komme lidt udenfor, er det desuden en mulighed at benytte en ipod med god lydkvalitet, der er spækket med afslapningsmusik, og tage en spadseretur i den omkringliggende slotspark. Der er således mange gode grunde til at se nærmere på vores kursuscenter, hvis du leder efter de ideelle mødelokaler København til et seminar.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>