Køb EUR-paller i situationer, hvor du har brug for excellente og holdbare paller

Når der snakkes om godstransport, er der ofte uenighed om den bedst egnede løsning. Mange kan eksempelvis bedst lide fragtskibe, alt imens andre sværger til luftfragtning. Fælles for dem alle er dog, at det ligegyldigt transporteringsredskabet er væsentligt med fremragende og solide paller, som varerne kan opbevares på undervejs på turen. I lige netop denne forbindelse opstår det klassiske dilemma: Er det EUR-paller eller en europalle, der er bedst?

Det er i bund og grund lidt svært at fastlægge, eftersom EUR-paller i bund og grund er ret lig europallen. F.eks. er palletyperne begge verificeret af ISPM-15, som betyder, at de er blevet tilført varme og autoriserede i henhold til de relevante påbud. Et sådant tiltag nedjusterer risikoen for, at du uden dit vidende kommer til at overbragt smådyr under dække af dit gods.

Under almindelige vilkår kan du vente, at en enkelt europalle kan holde til en vægt på 1,5 T. Såfremt din last er tungere, må du nu ikke fortvivle. I stedet kan du nemlig vælge den mulighed at placere mange paller på hverandre og på den måde forstærke dine træpallers tolerance. 3 paller resulterer for eksempel i en bærekraft på nogenlunde 4,5 tons. Det skal imidlertid ikke være det, der skyld i, at du køber europallen frem for EUR-pallerne, idet EUR-pallerne besidder en tilsvarende bærekraft og derudover, ligesom europaller, er miljøvenlige. EUR-pallerne er nemlig meget kostbare som returpaller, hvilket vil sige, at du i bund og grund ”lejer” dine paller og ganske enkelt kan vælge at levere dem tilbage i det sekund, du ikke længere har brug for dem.

Der er altså kun en ting at ytre, og det er, at du lige meget hvad for nogle træpaller, du beslutter dig for, kan være hundrede procent sikker på at få stærke træpaller i fantastisk kvalitet.