Kedelig kværnen vedr. havelåger & hegnsstolper af træ eller aluminium

Undertegnede render i øjeblikket og spekulerer over den mindstes fødselsdagsfest for børnehaven med valg af lagkage & kakao, så ser min kæreste ud til ikke at ku’ tænke på noget andet end hegnsstolper {www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper} og havelåger {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager}. Seriøst. Jeg og ham skal tage os sammen og få skifte abildgårdens urgamle gitter, og projektet stiller krav til friske hegnsstolper og at jeg og ham er nødt til at udse et valg imellem et utal af forskelligartede havelåger. Fint nok, men må projekt hegnsstoler ik liiige være på standby til når ham og jeg har overstået børnehavefesten, når jeg og ham får syvogtyve unger på besøg? Børnefesten er lidt hektisk at klare på egen hånd, tænker praktiske jeg.

Selv har jeg ik’ overvejet min type i hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger var bare en ting, som stod der, der hvor jeg har levet da jeg var barn og ung. Men nu og her har jeg og manden selv hus og skal gøre os tanker om sådan noget. Kæresten fandt lidt ræsonnable producenter på nettet men han ønsker ikke uden mig at bestemme sig for hegnsstolper i aluminium eller træ. Jeg er sandsynligvis mest begejstret for træstolperne, meen tjoeh det kan ozz tænkes at alu-hegnsstolper kan være ret lækre og mere solide?

Min kæreste og mig talte om at få en høj låge, og der har kæresten opdaget et par lækre havelåger, der endog også kan låses. Den tanke er dejligt, nu hvor min kæreste og moi bor på et sted, hvor vi har haft utallige indbrudsforsøg.

Straks at børnehavebørnene er fodret af med lege og bananlagkage, så kan jeg og ham sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. Ellers regner undertegnede ikke med, at travle jeg får fred for kærestens sniksnak vedr. hegnsstolper i alu eller træ, havelåger med lås og andre haveplaner.