Kanotur op ad Gudenåen er en fantastisk naturoplevelse

Som barn var vi hele familien på kanotur Gudenåen hver sommer. Som teenager var jeg også af sted med min spejdergruppe. Det, som står tilbage, fra hver og en af min barndoms og ungdoms kanoture er de massevis af fantastiske minder om en ferie sprængfyldt med sammenhold såvel som udfordringer i den idylliske jyske natur. Fra dagene i en kano på søerne fra Fladbro til Tørring eller i Gudenåen samt tilstødende vandløb og de rare aftener og nætter på teltpladser på bredden. Jeg husker desuden stadig den fantastiske fornemmelse, dengang jeg for allerførste gang fik chancen for selv at sejle en kano Gudenåen.

Nu er det efterhånden mange år siden, at jeg sidst var på kanotur Gudenåen. Siden dengang har jeg fået en uddannelse såvel som et job og en superskøn mand. Forrige sommer fødte jeg tillige vores dejlige søn, som nu i virkeligheden er så forholdsvis stor, at jeg var startet med at spekulere over, om tiden var inde til tage kæreste og barn med i en kano på Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen om en kanotur taget over et enkelt glas hvidvin med min husbond efter barnet var kommet i seng. Det bevirker, at jagten pt. er gået ind på en virksomhed med tilbud på kanoudlejning Gudenåen. Ellers tror jeg, at et kajak- og kanoudlejningssted omkring Tørring eller deromkring kunne være en mulighed.

Det, som jeg vil høre, er således, om der eventuelt er en anden kano-entusiast her på bloggen, der kan give mig et tip om et godt sted med kanoudlejning Tørring eller udlejning af kajakker og kanoer i nærheden Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det må også så vidt muligt være et kanoudlejningssted, som har et attraktivt tilbud på en kanoferie ved Gudenåen specielt til de behov, der gælder for en småbørnsfamilie. Er du stødt på et link til, hvor vi finder det mest attraktive tilbud på udlejning af kajakker og kanoer i nærheden af Tørring eller Gudenåen, så skriv en kommentar under indlægget, så jeg kan få mulighed for at skabe nogle nye kanoferie-minder som jeg kan dele med min egen lille familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>