Jeg har siden uni tiden arbejdet som en såkaldt elevator sælger!

Jeg bærer på en herlig nyhed, jeg for alt i verden nu vil lade jer høre!! Nu ska’ det langt om længe være! Jeg har båret på min hemmelighed totalt længe, men nu ska’ I få den at høre… Jeg har bestemt mig for at slå dørene op til mit eget!! Jeg skal til at være forhandler af elevatorer! Dét lyder eventuelt sådan lige umiddelbart kedeligt at ville arbejde med elevator , http://alevator.dk/, salg, men det er ik desto mindre, hvad jeg skal!! I ville blive overdrevent overraskede, der er mange moneter i salg af elevatorer! Jeg beder til at kunne sælge en hypermoderne elevator til ejerforening, & så vil jeg ligeledes sælge en funktionel elevator til andelsforening. Lige nøjagtig de her to former for elevator salg er der nemlig ekstra mange knaster i, i hvert fald i forhold til, såfremt jeg sælger elevatorer til private kunder, som ikke har lige så mange gysser at rutte med.

Det er ikke nyt for mig at være beskæftiget indenfor elevator salg. Det jobbede jeg med på min seneste arbejds plads… Jeg var en super duper effektiv sælger, & fangede nøjagtig, hvilken elevator de forsk. kunder havde behov for…! Men så skete det, der ik måtte ske, at virksomheden lukkede… & så blev samtlige ansatte self. fyret. Det var en grusom tid… Jeg havde det virkelig forfærdeligt, og måtte også gå til coach for at få det bearbejdet… Jeg tror, at det var fordi, at fyringen kom som et vildt stort chok. Jeg var overhovedet ik’ forberedt på det. Men nu om stunder er jeg ovenpå igen, & super klar til at sælge tusind elevatorer… Jeg har lånt knaster i banken, og har klargjort mine forretningslokaler, så nu behøver jeg bar nogle kunder… Af den årsag vælger jeg nu at skrive dette på min blog – jeg håber nemlig at i vil sprede budskabet om butiksåbningen for mig… I skal fortælle alle mulige, at i har hørt om en meget dygtig forhandler af de skarpeste elevatorer… Og dét må i gerne sige til dem!