I øjeblikket bliver der opført nogle spritnye typehuse i en by i Jylland

Et nybygget hus køber Peter – min kæreste, samt jeg sandsynligvis snart. Jeg er meget glad for, at de nye typehuse, ja endog træhuse, vil ligne et sommerhus, for lige siden jeg var barn, har jeg drømt om at få sådan et. Det område, vi skal bo i, vil nok også se ud som et typisk sommerhus område, da de nye typehuse vil ligne hinanden på gaden. F.eks. vil husene få ens døre og vinduer. Det er i en hyggelig by i Midtjylland, at der i øjeblikket bygges nogle helt nye boliger, og der kommer det, som man kalder typehuse. Af den grund at mig og min kæreste godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som er i centrum af byen, til en bolig væk fra larmen, vil vi købe et af de nybyggede huse. Det kommer til at være skønne træhuse i mahogni, sågar med have og terrasse. Jeg glæder mig meget til at skulle være i et af disse træhuse, hvor der er fred og ro, og hvor der er en del bedre plads. Desuden bliver det vidunderligt at få vores egen have, hvilket jo er rigtig udbytterig at have om sommeren. Jeg holder meget af at være ude i naturen, grundet det har jeg i lang tid ærgret mig over at leve i lejlighed, når vejret er godt. Min fyr – Peter, er allerede nu begyndt at snakke om, at han ikke gider slå græs, men jeg tror dog, at han faktisk ligesom jeg selv længes efter at kunne være udenfor i en have. Blomsterbed og sådan noget kan jeg godt tage mig af. Det gider han i hvert fald ikke. Såfremt han måtte bestemme, så skulle vi formentlig slet ikke have blomster og den slags feminine pjat.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>