Hvornår kan solfangeranlæg forrente sig ift. det økonomiske aspekt?

Mange som jeg kender i min omgangskreds bruger deres opsparing på solfangeranlæg i øjeblikket… Jeg mener, at de er flotte. Pladerne er helt sorte og de er shiny – oven i købet mens man sparer kroner og øre på strømmen. Faktisk en type pengemaskine om man vil. Undertegnede er bestemt fortaler for at have energibesparende huse samt et anlæg med solcelle monteret oven på tagbeklædningen. Det ville være en endnu større bonus, hvis det var muligt at formgive ens eget solcelle anlæg, så jeg ku’ bestille et lyserødt anlæg. Ejer man røde teglteglsten på taget, skulle det være muligt at få lagt matchende solceller. Dog er det nok ikke det, som mænd overvejer, den dag de tager ud & investerer i anlæg til taget. Selvom investeringen er kæmpe, skylder alle sig selv at researche ift. at skaffe solcelle anlæg på taget!

Hvad er man nødt til at overveje, forinden man køber solcelle anlæg op til taget?

Det er jo alene den ene side af hustaget, som man opsætter anlæg med solceller på. Det har jeg lagt mærke til på de store flotte huse, min mand & jeg går hen forbi hver morgen på vej til arbejde. Man vælger nok den tagdel, der får aller mest lys fra solens stråler hen ad dagen, således at solcelle anlægget kan ”fange” så stor en del sol som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er sikkert for ubetaleligt, hvis man besluttede sig for at montere solfangeranlæg på begge tagsider, & så kan bonusen ikke betale sig i forhold til investeringen. Det er mit realistiske bud. Så bare kom i gang og opsæt et strømgivende solfangeranlæg – for det er en excellent investering!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>