Hvad er fordelen med pallerammer til haven?

Står du som haveinteresseret og har planer om at opføre praktiske bede? Dermed får du nok vanskeligt ved at få at vide, præcis med hvilken metode, den slags urtehaver kan designes. Jeg ligger inde med et let forslag: pallerammer [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27].

De er i realiteten vildt gode til formålet, men sædvanligvis bliver pallerammer egentlig slet ikke noget, man ville sætte i forbindelse med blomster! Til lettere at være i stand til at placere sager ovenpå normale paller benyttes pallerammer sædvanligvis, samt de bliver problemfrie snildt at folde sammen, hvis rammerne ikke anvendes. Dit højbed kan faktisk laves så højt, du behager, på grund af, at de har mulighed for at stables holdbart ovenpå hinanden, hvilket anses som den mest praktiske fordel hvis man benytter pallerammer til køkkenhave. Det hæver varmen ved blomsterne, løfter urterne bort fra dårlig jord, & resulterer i en behagelig arbejdshøjde. Billigt og ubehandlet træværk bliver pallerammer oftest lavet af, hvorfor de ej må hvile på jorden. Man bør eventuelt dække kontaktfladen med plastik.

At de har en god diameter er en anden anvendelig ting ved at bruge pallerammer som højbede. Jeg mener personligt, at rammerne besidder en helt perfekt størrelse til mellemstore bede med blomster samt krydderurter, men flertallet føler måske, at rammerne virker for små.

At man bare skal forsøge sig frem, bliver måske det bedste tip. Pallerammer er heldigt nok billige, så idet man fortryder, at man fik lavet et urtebed af dem, er det heldigvis ej alle ens slanter, der blev brugt forgæves.