Hvad betragtes som plusset ved pallerammer til højbedet?

Ejer du en have samt har lyst til at eje praktiske blomsterbede? I den situation synes det evt. problematisk for dig at få at vide, nøjagtigt hvordan, disse højbede bør indrettes. Pallerammer er et billigt svar, jeg har.

Pallerammerne er faktisk meget funktionelle, men sædvanligvis bliver pallerammer måske ej en ting, størstedelen ville associere med køkkenhaven! Pallerammer anvendes normalt til bedre at kunne opmagasinere sager på paller, samt de er lette lige at skille ad, når rammerne ikke bruges. Dit bed kan faktisk blive så højt, du ønsker, som resultat af, at rammerne har mulighed for at stables stabilt på hinanden, hvilket er det mest fordelagtige såfremt man benytter pallerammer til blomsterbede. Dette giver både en behagelig højde at arbejde i, løfter planterne væk fra blyforurenet muld, samt forøger varmen ved urterne. Pallerammer er oftest fremstillet af meget billigt og uimprægneret træværk, hvorfor de ikke bør hvile på jorden, skal man alligevel huske. Det kan evt. være en god idé at beklæde kontaktfladen med vandfast materiale.

En anden fordel ved at anvende pallerammer til at være urtehave bliver, at rammerne besidder en optimal diameter. Jeg tænker personligt, at de besidder en rigtig perfekt størrelse til små køkkenhaver med lyng samt krydderurter, men nogle folk føler måske, at de virker ganske små.

At man bare skal forsøge sig frem, bliver egentlig det mest perfekte tip. Dersom man fortryder, at man fik fremstillet et bed af dem, er det heldigvis ikke en masse penge, der blev brugt forgæves, da pallerammer lykkeligvis ikke er dyre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>