Højskoleophold: det anses som et fornuftigt skridt til dine børn

Har et par stykker af jer deltaget i sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet? I øjeblikket har moi temmelig travlt med arbejdet, vennebesøg, bloggen og andre hobbyer. Måske lidt for travlt. For jeg kan opfatte at jeg mister det daglige overblik, er dårlig til at udvælge hvad jeg helst vil bruge mine vågne timer på og samtidig falder i en tidsrøver på Instagram og Facebook. Der er mange, der kender følelsen. Dog havde jeg ikk’ gennemtænkt, at jeg ku’ gøre noget ved det før jeg læste om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning er da en god idé for moi.

Sammen med min svigerinde Silke har jeg sgu fået billet til et kursus i personlig planlægning og effektivitet i tirsdags. Vi begge har behov for at mestre at vælge prioriteringer og skelne mellem tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at blive klogere på personlig planlægning – både hjemme og i når jeg er professionelti.

Jeg at tage mig tid til personlig planlægning og effektivitet. Men ved eftertanke virker det som om, at det er praktisk tid brugt på at tage på kursus i personlig planlægning med mulighed for at være skarpere.