Har I nogen referencer omkring ID-kort i plastik?

Står du ligeledes lige foran at skulle bestille ID-kort? Fordi jeg har fået hvervet som identitetsansvarlig på jobbet, er det nu under min jobbeskrivelse at finde ID-kort. Derfor har jeg læst rigtig meget om plastikkort, men egentlig er jeg stadig optaget af, hvorvidt I er nogen, som ved meget mere i relation til ID-kort? Her tænker jeg fortrinsvist på ID plastikkort.

Der hvor jeg påtænker at købe plastikkortene fra pt, laver de i tillæg til ID kort dertil rabatkort og elevkort foruden loyalitetskort. I dette firma producerer man ID-kortene i en 100% god udformning. Print-firmaet laver identifikationskortene på plastikkort helt præcist i PVC med et såkaldt thermotryk, hvor det hele nedbrændes i kortet. Printteknikken gør, at trykket kommer til at være vandfast, ridsefast samt praktisk talt ikke kan gå af. De kan trykke i såvel enkelte farvenuancer foruden i fire-farvet tryk, som desuden benævnes forkortelsen CMYK.

Disse ting virker hele vejen igennem særdeles håbefuldt. Men findes der muligvis et firma, som er endnu fortrinligere til at fremstille flotte ID-kort end det firma, jeg skriver om? Efterlad virkelig en besked, idet I har fornemmelse for nogle dygtige folk. Som sådan er dette område virkelig fedt for mig, at være den fælles sikkerhedsansvarlige for. Alene den ting at blive klogere på et hidtil ukendt felt ligesom ID-kort er, eftersom alt dette spænder over et meget vigtigt felt. Jeg arbejder hos en forholdsvis stor virksomhed, hvor der produceres spændende produkter. Derfor er det vigtigt, at hele molevitten af ind- og udgange er lukkede, og alle ikke er i tvivl om, hvem hinanden hedder via de fremragende ID-kort. Herved kan der aldrig snige sig en eller anden ind fra en konkurrerende virksomhed. Men som sagt skriv endelig, forudsat at nogle af jer føler jer visere på ID-kort end jeg, hvis altså det kan være muligt, hihi.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>