Har du spurgt, om din kantine handler økologisk kød engros?

På en ottetimers arbejdsdag taber man let energi, hvis ikke man indtager et godt og mættende måltid frokost. Det er derfor ikke uvæsentligt, om frokosten, som du får serveret, er tilberedt med gode råvarer. Hvordan kan du så sikre dig, at den er det? Du kan eksempelvis gøre det ved at finde ud af, om din kantineleverandør køber økologisk kød engros.

Mange kantiner vælger heldigvis at købe økologisk kød engros, idet også de godt ved, at det er vigtigt, at den mad, de laver, er god og sund. Af den grund er det også meget almindeligt, at frokostkantiner for eksempel vælger økologisk pølse og lammekød.

Økologiske kødvarer som pølse og lammekød kommer fra økologiske dyr, der indtil slagtningstidspunktet har haft gode livsforhold samt fået mulighed for at bevæge sig. Det betyder både, at kødet er af en højere kvalitet, og at det har en bedre struktur. Kød, der ikke er økologisk er nemlig for det meste mere fedtholdigt end økologisk kød, eftersom dyrene, som bliver opdrættet på ikke-økologiske gårde på grund af manglende plads ikke har lige så store muligheder for at bevæge sig.

Derudover har økologisk pølse og lammekød også en mere naturlig smag end de ikke-økologiske pendanter. Ifald din frokostkantine handler økologisk kød engros, kan du således være helt sikker på, at du får en frokost, som er både frisk og lækkert.

Ifald du går op i en sund livsstil, bør du altså finde ud af, hvorvidt din kantine har husket at købe økologisk kød engros. Hvis svaret er nej, kunne du muligvis komme med et forslag. Det kunne nemlig godt være, at de har ladet være på grund af den højere pris, men flere af de gårde, der producerer økologisk kød, tilbyder rent faktisk fordelagtige priser til virksomheder, der køber engros.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>