Gardiner bliver man nødt til at have

Mangler du som jeg nye gardiner? Jeg er lige flyttet og har lagt mærke til, at jeg skal bruge penge på nogle gardiner. Gardiner sættes ofte i forbindelse med ældres out of date, plisserede gardiner, ubevægelige samt misfarvede efter årtiers tobaksforurening, desuden så enorme & fede, at de fjernede halvdelen af lys og luft fra haven. Så forstår du nok, at det overhovedet ikke var gardiner, som jeg tænkte på, da jeg rejste til en anden lejlighed et andet sted. Jeg lærte ganske vist hurtigt, at en eller anden type af mørklægning er nødvendigt. Netop fordi man vil stoppe sollys indendørs, og overvejende for at udelukke folks stirrende blikke.

Nej – gardiner er et must, ligeledes nødvendigvis en markise også, for at terrassen er til at opholde sig på på solskins- eller regndage. Til alt held er gammeldags og blytunge gardiner svært at få fingrene i. Der eksisterer utrolig mange varierende modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, samt dertil gardiner, der CO2-besparende formindsker din elregning. Der findes dog lige utrolig meget, som må diskuteres, før man skal beslutte sig for sine gardiner. Hvor, & hvilken form for åbning, skal tildækkes? Hvad skal anvendelsesmulighederne for dine gardiner være? Ligger du inde med idéer til betjeningen? Farver eller visualitet? Markiser findes også i en anselig variation. De kan bruges til skygge, læ for vinden, tildækning og overdækning. Hvis du netop vil være garanteret, at du får gardiner og markiser, der er lige til dig, og derfor på flotteste måde opfylder dine håb, er det sikreste altid at prøve en i branchen, hvad enten der er tale om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>