Forsatsvinduer synes jeg, er bedre end moderne vinduer

Uanset at mig og min familie godt kan lide vinteren, er det rigtig koldt at befinde sig i vores hjem, pga. at det ikke er isoleret korrekt. Vores vinduer trænger alle sammen til at blive udskiftet, og et af de store vinduer i stuen er smadret. Af den årsag at vores vinduer blot inkluderer én enkelt glasrude, så skal de dermed have forsatsvinduer indsat. På trods af at vores hus i tidens løb er blevet slidt, er det egentlig yndigt. Blandt andet har alle vinduerne et særligt look, som vi faktisk gerne kunne tænke os at bevare. Forsatsvinduer kan designes specielt ud fra dine vinduer, hvilket, jeg synes, er fremragende. Det vil sige, at vi kan få fremstillet forsatsvinduer, der er lig med vores nuværende vinduer.

Forsatsvinduer anvendes til at lave en god isolering ved gamle vinduer med blot en enkelt glasrude. Flere har nu og da lidt dug vedrørende forsatsvinduerne. Duggen forværrer udsigten & kan indebære på længere sigt at ødelægge vinduets maling og træværk. Forsatsvinduer er i stand til at begave med en god isolering end vinduerne, der har termoruder, når de bliver monteret korrekt. Vinduerne med termoruder reducerer for resten lysindstrømningen. Dug kan undgås ved at lave det således, så det inderste vindue er tætnet mere ordentligt indadtil, end det yderste er på den udvendige side. Som følge heraf kan den anelse fugt, som fremkommer inde imellem glassene, ventileres bort af en lidt større portion frisk luft. Forsatsvinduer bevarer de gamle, slidte vinduer, der tit er et betydeligt element af boligers udseende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>