Formidl dit budskab ved at bruge særegne pressefoto fra en kompetent pressefotograf

Har du brug for et foto bureau, der formår at kreere pressebilleder, der er unikke? Vi har igennem en snes år forbedret samt forædlet en særegen fotostil. Denne stil er baseret på ideale karaktertræk fra fotojournalistikken spicet op med et strejf, som fører til, at vores fotografier hver gang er i stand til at overrumple samt søsætte deres særlige fortællinger. Vi frembringer dermed pressefotos med fylde og individualitet.

Arbejd sammen med en kompetent fotograf i Århus med en meget bred fagkundskab

Med afsæt som fotojournalist og fotograf i Århus er vores billedstil fortrinsvist meget journalistisk. Gennem årrækken har vi nu ekspanderet vores jobliste, så vi faktisk desuden er leverandør af fotos til en bred vifte af informationsopgaver. Som fotograf Århus tager vi dermed fotografier til det hele lige fra tidsskrifter plus ugemagasiner til kundeblade og web.

En dygtig freelancefotograf og en kompetent pressefotograf, der rykker dit behov i fokus

Hvis du har en billedjournalist fra vores firma, er det din chance for en smidig samarbejdsmakker, der sætter sig ind i behovene i din situation. Alt efter hvilke slags fotografier, du savner, opererer vi til alle tider i de settings, der vil give det allerbedste resultat. Af denne grund løser vores fotojournalister både fotoopgaver i vores fotoatelier plus på selve location forskellige steder i det danske land eller faktisk over hele Europa. Den ikoniske linje er mest ’journalistisk’ hos vores gode pressefotografer. Derudover leverer vi informative fotos samt fotografier inden for marketing og kommunikation. Vores typiske opgaver kan spænde over billeder til aviser og pjecer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>