Foldekasser- det naturlige og miljørigtige valg i 2016

Foldekasser i plastik kan bruges til mange forskellige slags formål og produkter – læs min introduktion her.

Foldekasser til opbevaring og transport

Udnyt den plads der er til rådighed og spar på unødig fragt. Foldekasser er lette, robuste og har en lang levetid, og de er praktiske og økonomiske i forhold til fragtomkostninger og plads – se nogle foldekasser her: http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/foldekasser.aspx

Med foldekasser får man en optimal pladsudnyttelse – uden tilføjelsen af særlig meget vægt. På den måde undgår man at betale for store mængder emballage i fragt og eksport.

På lageret, der måske ikke er det største, er foldekasser det oplagte valg.

Miljøvenlige foldekasser

Foldekasser er også velegnede til direkte fødevarekontakt, hvilket kan spare både din pengepung og miljøet for en masse unødig brug af pap og papir.

I fødevareindustrien bruger man unødigt meget papir og pap, hvilket belaster vores miljø uhensigtsmæssigt meget. Ved at anvende de hygiejniske foldekasser, kan man spare på papiremballagen og ofte helt undgå den. Herudover kan foldekasser i plastik genanvendes igen og igen- og har en lang levetid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>