Fadølsanlæg vil gøre min fest federe

Jeg skal holde en stor fest på fredag, og jeg kan snart ikke vente mere. Jeg har gået rundt og ventet på at holde denne fest i efterhånden 1 måned, og omsider er alt ved at være klar. Det sidste, jeg endnu ikke har lavet, er egentlig at leje et fadølsanlæg/spiritusanlæg. Oprindeligt var min tanke at erhverve en masse ølrammer & nogle flasker med spiritus, men forleden dag besluttede jeg mig for at bestille et spiritus- og fadølsanlæg. Det er meget mere medgørligt og koster antageligvis også mindre.

Alle rekvisitter bringer virksomheden: spiritus- og fadølsanlæg inklusive øl + spiritus, barbord samt plastikkrus. De tilslutter tilbehøret og kontrollerer, at det hele virker. De kommer samtidig og henter det hele igen, sågar i weekenden. Det er så fedt samt fordelagtigt. Jeg skal ikke selv købe alkohol, og jeg behøver ligeledes ikke fjerne og udlevere tomme dåser og flasker bagefter. Der er altid kold og velsmagende spiritus og øl, og jeg slipper for selv at fylde køleskabet op hver halve time. Jeg tror ydermere, at et spiritusanlæg & et fadølsanlæg kan imponere gutterne, og det vil nok blive vildt nice.

Jeg har ligeledes læst på selskabets internetside, at når øl vil blive udskænket af et fadølsanlæg, så bliver skummet mere tæt, og det kommer til at fremhæve øllets mest karakteristiske smagsstoffer. Der vil blive frigivet en større del kulsyre, så fadøllet føles mere let plus vil blive blødere. Alt øllet er herforuden hele tiden køligt. Jeg glæder mig til at drikke mig stiv i alkohol fra disse anlæg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>