Et festtelt reducerer jeres bryllupsbudget

I sommers deltog vi i min lillesøsters bryllup, som blev holdt i et imponerende telt ved deres murermestervilla. Dengang dannede det store festtelt en rustik kulisse for festen. Lige siden har mig og Andreas været fuldt beskæftiget med at planlægge vores bryllup til juli. Nu besluttede vi at arbejde videre med en idé om at have sådan et festtelt til at danne ramme om receptionen og den følgende bryllupsfest. Vi blev nemlig hurtigt klar over, at rationalet for at holde brylluppet i sådan et festtelt faktisk er meget attraktive.

Ser man nærmere på receptionslokalerne her i hovedstaden, er alternativerne forholdsvist begrænsede. Skønt der ved første øjekast er et væld af tilgængelige udlejningslokaler, er det i realiteten svært at opsnuse et receptionslokale, der er i stand til at imødekomme vores behov og tillige er til at betale inden for vores budget. Køber vi et elegant telt får vi ikke desto mindre chancen for at sikre os nogle uhøjtidelige omgivelser for vores bryllup, som vi vil kunne oppynte ud fra vores ønsker. Endvidere giver denne type festtelte os en mulighed for for at åbne op ud mod den smukke have.

Alle fordelene kan vi sikre os til en særdeles favorabel pris. Den favorable pris er som følge heraf den primære årsag til at holde receptionen og bryllupsfesten i et festtelt. På nuværende tidspunkt i planlægningen er det store spørgsmål, på hvilken måde vi vælger det bedst mulige festtelt til både receptionen og bryllupsfesten til sommer. Derfor vil jeg gerne høre, om der er nogen af jer læsere, som har prøvet at arrangere deres bryllupsfest i et af denne slags festtelte.

F.eks. søger vi jeres gode råd om valget af interiør samt en professionel caterer, som er i stand til at levere hele menuen til brylluppet desuagtet, at receptionen og bryllupsfesten bliver holdt i et festtelt. Desuden kunne vi godt tænke os at finde ud af, hvorvidt der findes kvalitets-festtelte, som er oplagte at købe i forhold til at leje et telt. Har du, eller eller nogen i din familie været ansvarlig for planlægningen af et havebryllup eller lignende i et festtelt? Så kom med dine erfaringer og hjælp os med at få den perfekte bryllupsfest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>