En strålende assistance til enhver virksomhed bliver et velfungerende vikarbureau

En lang række privilegier vil din virksomhed opleve, hvis jeres firma bruger et vikarbureau. En effektiv løsning for enhver virksomhed er det rette vikarbureau i mange tilfælde. At den aktuelle bemanding til enhver tid er perfekt uden at spilde unødige tid og kræfter på ansættelser og afskedigelser efter det aktuelle behov, kan din virksomhed ikke mindst uden større besvær sikre sig. Dvs., at jeres virksomhed kan tilpasse jeres personalesammensætning, som det passer i henhold til overgange med flere opgaver end normalt og mangel på ordrer. Af den grund er et vikarbureau ofte en perfekt løsning, fx i forbindelse med sygdom, personalets ferie, sæsonbetonet arbejde osv..

En masse af virksomhedens ressourcer på ansættelser plus fyringer af forskellige medarbejdere, brugte undertegnede i det første halvandet års tid i afdelingen, i min funktion som HR-medarbejder i en mindre virksomhed inden for medieverdenen. En gammel studiekammerat, som ligeledes er personalechef i et lignende firma, fortalte om hendes velfungerende samarbejde med det samme vikarbureau, ved et gå-hjem-møde om HR i mediebranchen. Hvor mange fordele de dybest set fik som et resultat af brugen af dette vikarbureau, tog mig på sengen dengang. Alle de funktioner det i virkeligheden bliver muligt at placere hos et vikarbureau, tog mig desuden på sengen. Et særdeles godt samvirke med et vikarbureau, som har speciale i særligt mediebranchen, har mit firma siden dengang haft glæde af. Sikret os vikarer med kompetencer, der matchede til den specielle arbejdsopgave med få timers varsel, har vikarbureauets konsulenter ikke alene, i perioder, hvor min virksomhed har haft et behov for ekstra assistance i nogle dage eller evt. i adskillige måneder. At mange af vikarerne har arbejdet for vikarbureauet i en lang periode, bliver fordelene med samarbejdet.

Som følge deraf har vikarbureauet en klar idé om, hvilke vikarer der har evnerne til at yde den mest optimale assistance. Alle opgaver som blandt andet selve lønudbetalingen, registrering & indbetaling af pension samt feriepenge og meget mere, ordner vores vikarbureau tilmed, i forbindelse med denne vikarordning, imens vores virksomhed bare skal betale en fast takst per time for vikarassistancen. Kun ifm. vikarassistance, anvendte firmaet vores vikarbureau som det første. Andre personaleopgaver, så vi vores snit til at uddelegere til vikarbureauet ifm. midlertidige ansættelser såvel som ifm. fastansættelse af medarbejdere, i det øjeblik jeg selv og resten af HR-afdelingen fik et større indblik i fordelene & mulighederne ved vores vikarbureau.

Vores krav plus de potentielle nye medarbejdere, har de fast tilknyttede konsulenter fra vores vikarbureau kendt usandsynligt godt, beretter de samlede erfaringer. Vores vikarbureau har derfor kunnet formulere en konkret beskrivelse af jobbets indhold ud fra vores firmas aktuelle situation, og derefter skabe kontakten til de allerbedste kandidater plus foretage personprofilanalyser og forskellige færdighedstests af kandidaterne for os i HR. Den specielle Try & Hire ordning, med hvilket vi efter tre måneder af vikariatet kan gå videre med at ansætte vores vikar på fast basis uden at få flere omkostninger i forbindelse med assistancen fra vores vikarbureau, har vores virksomhed herunder nydt godt af.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>