En efterskole: Sjælland

Nu skal du høre lidt om vores efterskole: Sjælland, der har adskillige forskellige slags fag! Vi er ikke bare en idrætsefterskole, Sjælland, men ligeledes en musikefterskole, Sjælland. Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores efterskole, teater eller andre fag? Så kig med her. Længes du efter at gå på en musikefterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i den grad er en vej til at du får erfaringer, der varer for evigt? På denne efterskole skaber rejser virkeligt det centrale i dit efterskoleår, da du faktsik ikke blot oplever en fælles skiferie. Vi tager dig desuden med som elev på 2 sjove rejser, hvor du kan prøve dine interesser globalt set.

Vil du på en idrætsefterskole, Sjælland, med dans som omdrejningspunktet i din skoleuge? Efterskole: dans danner den allerbedste og uovertruffen kombination. Vores efterskole Sjælland kan tilbyde dig et oplevelsesrigt skoleår, og her kan du lære et væld af moderne danseformer. På samme tid giver vores efterskole dig mulighed for at komme med på spændende rejser foruden lejrskoler med efterskole – dans. På denne måde vil du afpudse dine kundskaber ift. dans, så længe du vælger 1 år på vores idrætsefterskole, Sjælland.

Tager du et ophold på vores musikefterskole, Sjælland, med musik som linje, får du nogle gode timer. Med efterskole musik undervises du i hørelære samt sangskrivning. Derudover giver vi dig en chance for at deltage i koncerter foruden indspilning i studie. Også her skal du på to rejser til byer. Dermed får du rammerne for givende internationale berøringspunkter inden for musik. Vores efterskole teater kan du tage som valgfag. På vores musikefterskole er teater faktisk et af de sjove kreativt fag. Flere af vores elever, der fx har efterskole idræt, gør det alligevel, og de kan godt lide det.

Drømmer du om at forsøge efterskole: dykning? Hos os kan du få en enestående potentiel mulighed for at få et certifikat til dykning, som du derpå kan bruge til dykning internationalt. Efterskole dykning er ideelt at kombinere med efterskole friluftsliv som valgfag. Heldigvis har vi på denne sjællandske efterskole friluftsliv som valgfag. Derudover har vi her på denne efterskole sejlads som en idrætslinje også. Blev du interesseret i vores mange valgfag og efterskole idræt? Så ring og hør mere. Vi vil meget gerne fortælle om vores efterskole musik, efterskole rejser plus meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>