Efterskole med friluftsliv

Det er to år siden, at jeg gik på efterskole i Nordjylland. Det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en sportsefterskole de obligatoriske, boglige fag, men derudover havde den et bredt udvalg af valgfag. Ud fra den betragtning at det er en sportsefterskole, motionerede man næsten alle dage. Jeg kunne simpelthen ikke dyrke tilstrækkeligt med motion i sidste instans, og det var jo derfor yderst gavnligt, at det desuden var en efterskole, hvor man kunne træne i fitnesscenter. En sportsefterskole/idrætsefterskole er belejlig til dig, hvis du mangler mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og rask samt glad. Næsten alle idrætsgrene er jeg tosset med, og grundet at min skole havde utallige idrætsgrene som fx volleyball plus boksning osv., havde jeg muligheden for at dyrke så meget sport, som jeg ville. Det var tilmed en efterskole med dans, og ærligt talt endte jeg med at blive rigtig henrykt for at danse. En efterskole som denne vil være belejlig til dig, såfremt du har brug for at gøre forskellige genrer inden for sport, og hvis du meget godt kan lide sport og at have det skægt i selskab med vennerne.

Henne på efterskolen lærte jeg at musicere med en masse instrumenter som for eksempel klaver, fordi det tilmed var en efterskole med musik, og det var ret medrivende. Samtidig blev jeg oplært i at udarbejde tøj, da det nemlig også var en efterskole, der havde design. Disse efterskoler vil være belejlige til dig, hvis du er tosset med at lave mange aktiviteter, muligvis noget du ej har gjort inden, samt såfremt du har lyst til at hygge dig sammen med dine venner. Det, jeg allerbedst kunne lide ved min efterskole, vil jeg lige forklare om. Skolen var en efterskole med faget friluftsliv. Vi lavede dermed flere forskellige aktiviteter udenfor, hvilket nu og da godt kunne være en udfordring, men fedt. Jeg lærte for eksempel at klatre, sejle i den store flod og leve uden for i et telt. En efterskole med friluftsliv er god for dig, hvis du elsker at udfordre dig selv. Disse friluftslivsoplevelser forbedrede fællesskabet på efterskolen.

Søger du en efterskole? En efterskole har en masse at byde på. Jeg synes, at mit år på efterskolen har været den allerbedste oplevelse nogensinde. Min holdning er, at du skal overveje at lede efter en efterskole, såfremt en del af det, du har læst i denne blog, har været som noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>