Der er mange ting at sige om projektansættelse for arbejderen

Det danske arbejdsmarked er egentlig en mangesidig situation at sætte sig ind i. En projektansættelse kan være god i en lang række af situationer. Fra virksomhedens øverste mands synspunkt er det faktisk oplagt, idet f.eks. en medarbejder skal på barselsorlov, dog ville folk så sådan set nærmere omtale det et 9-måneders vikariat. Ellers er en projektansættelse relevant, hvis et firma eller en institution skal have søsat et specielt projekt eller vision og måske startet et helt nyt teritorium. Det her er ydermere tilfældet i det offentlige, hvor under man bliver den heldige vinder af nogle bestemte områder, hvilke der synes at skulle have en større grad af prioritet i et defineret tidsinterval. Som kan fx være i forbindelse med byfornyelse, her kan man blive ansat på projektbasis i forhold til et særligt område som en park hvilket ydermere kunne være uddannelsesinstitutioner.

Nogle forretningsområder lægger naturligt mere op i forhold til projektansættelse end andre områder. Arkitekter er imellem de oplagte, idet de i sagens natur arbejder med planer. Mens tandlæger oftest arbejder med en overvejende konstant arbejdsbelastning over hele året. Det samme gør sig gældende for pædagoger. I stilingen som den ansatte kan det være både godt & dårligt med projektansættelse. Har man stået i arbejdskøen i lang tid, føles det som en klar mulighed for at få et job på ny, da der generelt ikke er fuldstændigt så stor en mængde aspiranter til projektmæssige ansættelser. På den anden side vil man naturligvis helst have en fastansættelse, så man kan projektere på privatfronten fremefter i fremtiden. Søger du en projektansættelse, er den naturlige ved at benytte dig af det rigtige bureau.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>