Book underholdning vil være übercool at gøre hos mig

Kan I alle være behjælpelige med at lade ordene spredes… Prøv at sige book livemusik til jeres netværk. For kort tid siden er jeg indledt en karriere hvor jeg er iværksætter inden for eventbooking, så derfor administrerer jeg bookingen af en bred vifte af livemusik og standup. Det gælder events med stand up ig livemusik. Som det både fede og hårde er det et hårdt virkefelt at komme ind i, og af denne grund mangler jeg alle folks assistance. For modsat kan jeg måske ikke indkassere penge tilstrækkeligt til at få salt til ægget. Det handler om at komme ind på feltet inden for branchen med book livemusik. En drøm for mig er, at hver gang en person tænker på eller foretager en søgning på Bing eller Google eller en anden på fx book underholdning, så er jeg placeret som det naturlige valg.

Til at begynde med fik jeg en berøringsflade til flere kunstnere. Jeg spurgte dem, om jeg måtte få lov til at varetage bookingen af dem. var jeg ude for personer, hvilke der afviste mig, og derfor har jeg været igennem en pæn mængde opgaver og ikke mindst down’ere i startfasen. Men jeg spurgte dem, hvorvidt man skulle se deres kunstner- eller bandnavn, som kom op, idet en eller anden snakkede om book underholdning. Hvilket som regel altid var en overbevisende årsag. Så på den konto skaffede jeg mig adskillige kunstnere i hus. Uafladeligt savner jeg, at du og dine venner spreder informationen om min iværksætterånd og herunder bookingen af underholdning til hele verden. Det er vitalt for mig, at have vind i sejlene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>